Image by Peter Hall

Optimalisatie

 

Optimalisatie

Wij begrijpen dat u uw portefeuille hoogst efficiënt voor u wilt laten werken. Als vastgoedprofessionals hebben wij de kennis om uw portefeuille te optimaliseren. Zo kunt u met dezelfde portefeuille een hoger rendement behalen. Binnen het optimaliseren kunnen we op verschillende manieren naar uw vastgoed kijken. Zo onderscheiden wij huurdersoptimalisatie, volumeoptimalisatie, splitsing en mogelijkheid tot functiewijziging.

 

De juridische vastgoedwereld is aan verandering onderhevig. Er zijn altijd nieuwe bestemmingsplannen in de maak welke het mogelijk zou kunnen maken om de bouwhoogte te verhogen, te splitsen of de functie te wijzigen. Ook kan het voorkomen dat door actuele informatie van wijzigingen van vastgoed in de directe omgeving de mogelijkheid ontstaat om buitenplanse ontwikkelingen uit te voeren.

 

Ons streven is het vinden van onontdekte mogelijkheden om waarde toe te voegen aan uw portefeuille. Ook wanneer u besluit de optimalisatie niet uit te voeren kan het waarde toevoegen aan uw portefeuille. Het op de hoogte zijn van de ruime mogelijkheden biedt u een sterke onderhandelingspositie bij een eventuele latere verkoop.